OVER politiekgelul

Op deze nieuwe website zullen artikelen gepubliceerd worden over de politiek, politici en gevolgen van regels en uitspraken.  We richten ons op allerlei onderwerpen en staan uiteraard open voor suggesties van onze lezers.

Op dit moment onderscheiden we de volgende categorieën:

De beerput: Wat gaat er allemaal mis in de plaatselijke politiek? Waar worden vriendjes van hoge ambtenaren voorgetrokken op de gewone burgers?

Uit het torentje: Wat is er gaande op het blauwe pluche van de Tweede Kamer? Is Nederland echt wel zo democratisch als het zou moeten zijn? Of zijn we langzaam maar zeker de weg ingeslagen naar een ambtenarendictatuur?

Verkeer: Zijn de huidige regels op de weg wel het meest veilig voor de verkeersdeelnemers? Worden boetes ingezet om de staatskas te spekken of om echt veiliger verkeer te creëren?

Milieu: Zorg voor het milieu is natuurlijk belangrijk, maar slaan we af en toe niet helemaal door? En niet alleen de politiek, maar ook sommige bedrijven maken maar graag gebruik van vaak onzinnige geldverslindende regels en subsidies.

Kabinetsbeleid: Wat is nu precies het beleid van dit kabinet en wat zijn de verschillende standpunten van de diverse politieke partijen?

Europa: Wordt het niet eens tijd onze bijdrage te beperken en de baten en lasten eens echt goed af te wegen? En natuurlijk blikken we ook af en toe de wereld in.

Reageren op een artikel
Het team achter Politiek Gelul is zeer benieuwd wat jouw gedachten zijn over een artikel. Daarom wordt op de website de mogelijkheid geboden om te reageren op artikelen. Inhoudelijke reacties worden bijzonder gewaardeerd, maar persoonlijke beledigingen, racisme en spam worden genegeerd.

Gastbloggers
We verwelkomen stukken van anderen. Heb je zin om mee te schrijven? Neem dan contact met ons op.

Foutje gevonden?
Hoewel er de grootste zorg is besteed aan het bouwen en testen van de website Politiek Gelul is het natuurlijk altijd mogelijk dat er nog foutjes in zitten. Mocht de daar tegenaan lopen, laat het ons dan weten.

Blogs over politiek en politici-analyses-commentaren