We zijn aangekomen op het punt van absolute waanzin

Er werden vandaag ruim 75.000 mensen positief getest op Covid. Je zou denken dat dit een absolute ramp is. Maar we weten ook net 200 mensen op de IC.

Als we terug kijken 1-2 jaar geleden hadden we met minder positieve tests aanzienlijk meer mensen op de IC. En hoewel de oplossing voor de toekomst nog steeds ligt in het uitbreiden, liever gezegd van het herstellen van de IC capaciteit is de vraag nu, “Waar zijn we mee bezig…?”

Als je positief getest bent moet je thuis in quarantaine . Maar hoeveel mensen voelen zich echt ziek… weinig. het voelt als een griepje. En het is ook niet meer dan een griepje.

Natuurlijk was COVID in het begin dodelijk voor menig oudere en voor die met een zwakkere gezondheid.  Maar de Omicron nu is niet meer dan een gewoon griepje. Dus waarom testen we nog…? Als je je echt ziek voelt ga je gewoon naar je dokter.

WE TESTEN BIJ EEN GRIEPGOLF TOCH OOK NIET HOEVEL MENSEN GRIEP HEBBEN??

75.000 positief getest, maar weinig echt ziek. Verplicht thuis blijven ontwricht de economie. En hoeveel mensen zijn niet door de GGD ingehuurd om testen.

Allemaal mensen die met een belachelijk hoge vergoeding weggetrokken zijn uit het bedrijfsleven dat niet alleen schade heeft door de veel te lange  lock down maar nu ook door de GGD zonder personeel zit. Is er dan echt niemand in Den Haag die nadenkt…?? We gaan zo met zijn allen naar de afgrond.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.